IniciNoticiesCulturaJORDI SERRA I MARIONA LOZANO SÓN ESCOLLITS NOUS HEREU I PUBILLA DE...

JORDI SERRA I MARIONA LOZANO SÓN ESCOLLITS NOUS HEREU I PUBILLA DE TORDERA 2012.

Foto: Toni Fernandez

Jordi Serra i Mariona Lozano van ser proclamats, dissabte a la nit, nous Hereu i Pubilla de Tordera 2012. D’aquesta manera agafen el relleu d’en Marcel Fernández i la Nagore Bachiller, els representants locals aquest últim any. A la mitja part del ball de nit, amb una pista de l’amistat plena de gent i amb la presència d’una seixantena d’hereus i pubilles convidats d’arreu del territori català, va ser el moment de conèixer els nous representants torderencs. Com cada any es va fer a través d’un joc, per donar més emoció a l’acte. El recompte de vots es va fer dissabte a la tarda en presència del jutge de pau de Tordera, Esteve Matas, i dos representants de la comissió de festes. El nou Hereu i la nova Pubilla de Tordera 2012, en Jordi i la Mariona, es mostren contents i esperen gaudir molt d’aquesta experiència. Escoltem-los en declaracions a Ràdio Tordera pocs minuts després de ser proclamats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/jordi-i-mariona.mp3|titles=jordi i mariona]

Per en Marcel i la Nagore, l’elecció de dissabte no va significar encara el punt i final en el món del pubillatge, ja que tots dos continuaran uns mesos més com a representants comarcals. L’Hereu de Tordera 2011 explicava que, el fet de saber que no se’ls hi acabava del tot, feia una mica menys amarg el comiat com a representants locals. També valorava molt positivament aquesta experiència.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/balanç-marcel-1.mp3|titles=balanç marcel 1]

La Nagore, Pubilla de Tordera 2011, explicava que el pubillatge els hi havia permès fer moltes amistats i que seguir uns mesos més juntament amb en Marcel és un doble regal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/balanç-nagore-1.mp3|titles=balanç nagore 1]

Jordi Serra i Mariona Lozano s’estrenaran el proper dissabte com a representants de Tordera en el pubillatge a l’elecció de Piera, l’Anoia. Recordem que fins a mitjans de l’any que ve també els acompanyaran en Marcel i la Nagore, ja que enguany van ser escollits Hereu i Dama Comarcal del Maresme, respectivament.

ÚLTIMES NOTÍCIES