IniciNoticiesCulturaLA BAIXADA DE CARRETONS, LES ACTIVITATS ESPORTIVES I EL SOPAR POPULAR POSEN...

LA BAIXADA DE CARRETONS, LES ACTIVITATS ESPORTIVES I EL SOPAR POPULAR POSEN EL PUNT I FINAL A UNA FESTA MAJOR DE TORDERA 2012 MOLT PARTICIPATIVA.

La baixada de carretons, els partits de basquet i futbol i el tradicional Sopar Popular, que va aplegar unes 500 persones a la Pista de l’Amistat, van posar ahir el punt i final a la Festa Major de Tordera 2012. La novetat més destacada d’aquest any és que només han estat dos els dies principals de la festa, ja que des del consistori s’ha intentat adequar el pressupost a la conjuntura econòmica actual. Tot i així, durant aquestes últimes setmanes s’han anat combinant activitats esportives, culturals, lúdiques i festives organitzades per les entitats i per diferents regidories de l’Ajuntament, les quals han comptat amb una bona participació de públic. L’únic que ha faltat enguany ha estat el castell de focs d’artifici de Sant Bartomeu, que es va haver de suspendre per l’elevat risc d’incendi forestal. En conjunt, però, la regidora de festes, M. Àngels Cayró, fa un balanç positiu de la Festa Major d’enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/balanç-festa-major-1.mp3|titles=balanç festa major 1]

Per altra banda, des de la regidoria de joventut també han fet una valoració molt positiva de les activitats organitzades durant aquests dies de festa major. La zona de barraques, al mirador de la Plaça de l’Església, ha estat l’eix principal dels diferents concerts que s’han celebrat, així com el ja tradicional cercatasques, que va aplegar prop de 500 joves als carrers de Tordera. Escoltem la regidora de joventut, Eliana Romera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/balanç-festa-major-2.mp3|titles=balanç festa major 2]

Romera destaca que, a diferència d’anys anteriors, el jovent ha gaudit d’una festa major sense incidents.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/balanç-festa-major-3.mp3|titles=balanç festa major 3]

Miquel del Roig i Mesclat durant la revetlla de Santa Maria, La Banda del Coche Rojo el dia del Cercatasques, el grup de rumba catalana Terratombats, els grups locals Surfing Quatro i Siete y Punto i l’Orquestra Gira-Sol la nit del 23 d’agost són els grups que han fet moure els més joves les principals nits d’aquesta Festa Major 2012.

ÚLTIMES NOTÍCIES