IniciNoticiesCulturaL’ONADA DE CALOR PODRIA FER SUSPENDRE EL CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI DE...

L’ONADA DE CALOR PODRIA FER SUSPENDRE EL CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI DE LA FESTA MAJOR.

La regidora de festes, Maria Angels Cayro, ha avançat en declaracions a Ràdio Tordera que si l’onada de calor continua amb la mateixa intensitat dels darrers dies hauran de suspendre el castell de focs d’artifici previstos per aquest divendres, 24 d’agost, diada de Sant Bartomeu. La Generalitat manté activada a Tordera el nivell 3 del pla Alfa per risc d’incendi, una alerta que prohibeix qualsevol activitat que pugui generar perill d’incendi forestal. Maria Angels Cayro, explica quina és la situació en aquest moments.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/cayro-focs-artifici.mp3|titles=cayro focs artifici]

El pla alfa també prohibeix les activitats agrícoles susceptibles de generar algun foc, les tasques de manteniment d’infraestructures i les obres civils a menys de 500 metres del bosc.

Protecció Civil recorda que davant l’onada de calor cal evitar qualsevol activitat que pugui suposar risc de foc, reduir les activitats a l’aire lliure durant les hores de màxima insolació i tenir cura de la gent gran, els malalts i els nens petits, que són els col·lectius més vulnerables. També recomana estar atents a la informació meteorològica i trucar al telèfon d’emergències 112 per qualsevol indici d’incendi forestal.

ÚLTIMES NOTÍCIES