IniciNoticiesCulturaRÀDIO TORDERA ENGEGA UN CONCURS DE FOTOGRAFIA A TRAVÉS DE TWITTER

RÀDIO TORDERA ENGEGA UN CONCURS DE FOTOGRAFIA A TRAVÉS DE TWITTER

Ràdio Tordera promou un concurs de fotografia a través de twitter. #fmtordera és un concurs de fotografia pensat per a dispositius mòbils que té a la Festa Major de Tordera com a protagonista, i que promou Ràdio Tordera.

Per participar cal tenir un compte twitter, fer-se seguidor de Ràdio Tordera en aquesta xarxa, fer una fotografia de la festa major de Tordera amb un dispositiu mòbil, afegir-hi l’etiqueta #fmtordera i penjar-la al twitter. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater ens dóna detalls sobre com participar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/fmtordera-1.mp3|titles=#fmtordera 1]

El termini per enviar les fotografies finalitza el dia 26 d’agost. Les instantànies ja es poden començar ha enviar aquest cap de setmana, aprofitant els actes previs a la festa major. #fmtordera és una proposta participativa de Ràdio Tordera que té com a objectiu dinamitzar les xarxes socials amb continguts locals tot potenciant la presència de Ràdio Tordera al twitter. Ho explica Albert Sabater.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/fmtordera-2.mp3|titles=#fmtordera 2]

El concurs atorgarà un únic premi i el veredicte es farà públic el divendres 31 d’agost a través del twitter de Ràdio Tordera. El guanyador/a s’emportarà un lot de productes de les botigues de Tordera

ÚLTIMES NOTÍCIES