IniciNoticiesCulturaEL CONCURS DE CASTELLS DE SORRA, L’INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ FILATÈLICA, L’HOMENATGE A...

EL CONCURS DE CASTELLS DE SORRA, L’INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ FILATÈLICA, L’HOMENATGE A LA PARELLA DE MÉS EDAT DE L’ESPLAI I EL RECITAL D’HAVANERES CENTREN LES ACTIVITATS DE LA FESTA MAJOR DE TORDERA PER AQUEST DIMECRES.

Aquest dimecres, 22 d’agost es realitzaran quatre activitats tradicionals dins la festa major de Tordera. A les 11 del matí, el parc de la sardana serà l’escenari del concurs de castells de sorra. Les inscripcions per al concurs es faran de 10 a 11 del mati. La regidora de festes, Maria Angels Cayro detalla els horaris de cada categoria.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/cayro-castells-sorra-1.mp3|titles=cayro castells sorra 1]

Maria Angels Cayro explica que les escultures no seran valorades pel jurat, per tant no optaran a premi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/cayro-castells-sorra-2.mp3|titles=cayro castells sorra 2]

A les 6 de la tarda, a la biblioteca municipal es farà l’inauguració de l’exposició de filatèlia “Expotor 2012”. Enguany serà una exposició amb una important presència de col·leccions infantils i juvenils. El membre de l’entitat, Josep Matas ens parla sobre aquesta mostra.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/expotor.mp3|titles=expotor]

L’exposició romandrà oberta del 22 al 26 d’agost de dos quarts de 7 a 9 del vespre.

A les 7 de la tarda, a l’esplai tindrà lloc l’homenatge a la parella de més edat. El membre de la junta, Miquel Pujol ens avança quins seran els homenatjats d’enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/miquel-pujol-esplai-1.mp3|titles=miquel pujol esplai 1]

A continuació es farà l’inauguració de l’exposició “Expo-Art 2012”. Miquel Pujol ens avança el contingut de la mostra.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/miquel-pujol-esplai-2.mp3|titles=miquel pujol esplai 2]

Durant la festa major, l’esplai farà jornada de portes obertes, de 6 a 9 de la tarda.

Finalment, a les 10 de la nit, a la plaça de l’església, recital d’havaneres amb el grup Barca de Mitjana. A la mitja part, rom cremat per a tothom i presentació dels candidats i candidates a hereu i a pubilla de Tordera. La regidora de festes, Maria Angels Cayro ens parla sobre l’acte.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/cayro-havaneres.mp3|titles=cayro havaneres]

Recordem que els candidats a hereu i pubilla de Tordera 2012 són:Jonatan Carrillo, Jordi Serra, Claudia Puig (Pubilla de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Marti), Laura Martinez (Pubilla de Sant Pere), Judit Roncel (Pubilla de Sant Daniel), Mariona Lozano i Judit Vidal.

ÚLTIMES NOTÍCIES