IniciNoticiesCulturaEL RESTAURANT CAN BRUNO ENS CONVIDA AQUEST PROPER DIMECRES, FESTIVITAT DE SANTA...

EL RESTAURANT CAN BRUNO ENS CONVIDA AQUEST PROPER DIMECRES, FESTIVITAT DE SANTA MARIA, A LA SEVA FESTA MAJOR.

El restaurant Can Bruno celebra aquest proper dimecres, 15 d’agost, festivitat de Santa Maria, la seva tradicional Festa Major. Les activitats començaran a les 9 del matí amb la despertada a càrrec dels trabucaires de Calella. Tot seguit, a partir de les 10, hi haurà el tradicional torneig de bitlles catalanes, que enguany arriba a la 10a edició. Les inscripcions es podran fer el mateix dimecres, una estona abans de començar el torneig.

A partir de les 8 del vespre, Gran Sopar a la Fresca dels arbres amb música ambiental. A les 9 cantada d’havaneres amb el grup Terra i Mar i, a partir de les 10 de la nit, Gran Ball de Festa Major amb el conjunt Elegants, que serà l’encarregat de posar el punt i final a la festivitat. L’encarregat del restaurant Can Bruno, Jordi Matas, explica que fa molts anys que se celebra aquesta festa. També aprofita per convidar-hi tots els torderencs i torderenques.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/can-bruno-festa.mp3|titles=can bruno festa]

L’entrada és gratuïta i les reserves pel sopar es poden fer al telèfon 972 33 05 86. Recordem que la Festa Major de Can Bruno és una de les més antigues de Blanes i que al principi cada any l’organitzava una masia diferent. Com cada any, tindrà lloc aquest proper dimecres, 15 d’agost, festivitat de Santa Maria.