IniciNoticiesEntitatsUNES 200 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DEL SEGON VOLUM DEL LLIBRE...

UNES 200 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DEL SEGON VOLUM DEL LLIBRE “TORDERA EN LA MEMÒRIA ORAL. TESTIMONIS DEL PRIMER FRANQUISME”, EDITAT PEL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA.

El Cercle d’Història de Tordera va presentar ahir a la tarda, davant d’unes dues-centes persones, el segon volum del llibre “Tordera en la Memòria Oral. Testimonis del primer Franquisme”. Aquest llibre dóna continuïtat al treball iniciat l’any passat amb la publicació del primer volum: “Tordera en la Memòria Oral. Testimonis de la II República i la Guerra Civil”. Amb aquesta última publicació es tanca definitivament el projecte de recuperació de la memòria històrica local “Una mirada al passat”, que va començar fa quatre anys i que s’ha promogut des de l’Ajuntament i el Cercle d’Història de Tordera. Recordem que, a aquests dos llibres, cal sumar-hi els tres documentals sobre la memòria històrica. A través de testimonis en primera mà, es recorden com eren les festes i tradicions, la societat i l’economia del nostre poble a mitjans del segle XX, i també es parla del pas de la Guerra Civil a la postguerra.

La Presidenta del Cercle d’Història, Mercè Torrelles, es mostra contenta amb el resultat de la presentació del llibre i destaca la feina de tots els integrants de l’entitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/balanç-presentacio-llibre-cercle-historia.mp3|titles=balanç presentacio llibre cercle historia]

El segon volum del llibre “Tordera en la Memòria Oral. Testimonis del primer Franquisme” té un preu de 18 euros i es podrà adquirir, a partir de la setmana vinent, a les llibreries de Tordera. L’edició que s’ha fet és bastant reduïda, de 300 exemplars.