IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE JOVENTUT, EL CASAL DE JOVES, L’ESCOLA DE MÚSICA “MUSIC-KEM”...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT, EL CASAL DE JOVES, L’ESCOLA DE MÚSICA “MUSIC-KEM” I RÀDIO TORDERA ORGANITZEN, AQUEST DISSABTE, UNA INNOVADORA PROPOSTA MUSICAL DE CARRER AMB EL NOM DE “PLAYING AROUND TORDERA”.

La Regidoria de Joventut, a través del Casal de Joves de Tordera, l’escola de música “Music-Kem” i Ràdio Tordera, organitzen aquest dissabte, 11 d’agost, una iniciativa musical anomenada “Playing Around Tordera”. Es tracta d’una trobada de músics professionals i aficionats que interpretaran amb el seu instrument la mateixa cançó en diferents punts de Tordera, tots a la vegada. Ho repetiran 5 vegades, entre les 6 i les 7 de la tarda, i la referència serà Ràdio Tordera, per on sonarà la melodia. La cançó que se sentirà és “Over in the rainbow- What a wonderful world”. En total hi ha 12 localitzacions i hi participaran una vintena de músics. Un dels organitzadors, Albert Mallorca, explica com ha anat l’assaig general i ens dóna més detalls de l’activitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/Albert-Mallorca-4.mp3|titles=Albert Mallorca 4]

Cal recordar que la proposta musical es complementa amb una gimcana per a totes les edats. Els participants hauran de localitzar els musics que tocaran arreu del poble i fotografiar-se amb tots ells. Després hauran d’enviar les fotografies per correu electrònic. Albert Mallorca proposa dos maneres per participar del “Playing Around Tordera”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/Albert-Mallorca-5.mp3|titles=Albert Mallorca 5]

Mallorca diu que es volia aprofitar aquesta iniciativa per descobrir tots els músics que hi ha a Tordera, ja siguin professionals o aficionats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/Albert-Mallorca-6.mp3|titles=Albert Mallorca 6]

Aquesta iniciativa ja s’ha celebrat en altres llocs del món. Al canal de vídeos Youtube de Internet s’hi poden trobar diversos exemples. De fet, la idea sorgeix de la voluntat dels organitzadors de promoure aquesta mateixa activitat, a nivell de tot Catalunya, per recaptar fons per La Marató de TV3. L’objectiu és que, una vegada estigui acabat el vídeo del “Playing Around Tordera”, amb el suport de l’Ajuntament, es pugui ensenyar la iniciativa a TV3 i proposar la organització d’aquesta activitat per a La Marató d’aquest any.

ÚLTIMES NOTÍCIES