IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS DE...

L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS DE CURTMETRATGES, CORRECURTS.

L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé organitza, per segon any consecutiu i dins el marc de la Festa Major de Tordera, el II Correcurts. Es tracta d’un concurs de curtmetratges dirigit a participants a partir de 14 anys. Els curtmetratges han de tenir una durada d’entre 3 i 10 minuts i la temàtica és completament lliure. Per realitzar l’enregistrament es podrà utilitzar qualsevol mitjà de gravació: càmera de vídeo, de fotografia, la càmera del mòbil… i es podrà editar amb efectes o qualsevol altra tècnica relacionada. Ara bé, caldrà incloure-hi, obligatòriament, alguna escena amb un element que entregarà la organització a cada un dels participants. Aquests tenen 48 hores per realitzar-lo, des del divendres, 10 d’agost, a les 9 del vespre, quan s’entregarà el motiu sorpresa, fins el diumenge a la mateixa hora. Així ho ha dit, Pau Megías, president de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/correcurts-1.mp3|titles=correcurts 1]

A més a més, enguany l’Associació d’Espectadors incorpora una novetat: el concurs lliure de curtmetratges. En aquesta modalitat es poden presentar curtmetratges d’entre 1 i 30 minuts de durada, i la temàtica també és completament lliure. Pau Megías ens explica com sorgeix la idea.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/correcurts-2.mp3|titles=correcurts 2]

Per aquest II Correcurts hi ha 3 premis: el primer de 100 euros, el segon de 60 euros i el tercer premi de 30 euros. Pel que fa al concurs lliure de curtmetratges, hi haurà un únic premi de 150 euros. Megías espera que els concursos tinguin la mateixa resposta que l’any passat i convida els torderencs i torderenques a participar-hi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/correcurts-3.mp3|titles=correcurts 3]

Tant pel Correcurts com pel concurs lliure de curtmetratges, les inscripcions per a participar-hi s’han de fer a través del correu electrònic aespectadors@gmail.com, tot indicant el nom complet dels components i un telèfon de contacte. El termini d’inscripció per a participar al Correcurts finalitza el 9 d’agost, mentre que per a inscriure’s al concurs lliure de curtmetratges hi ha temps fins l’11 d’agost. Els curts s’entregaran en DVD (preferiblement en format .mp4 o .mov) dins una caixa de DVD i amb una portada on s’indiqui el nom del curt i l’autor. L’entrega de premis als guanyadors dels concursos es farà el diumenge, 19 d’agost, a les 10 del vespre a la Plaça de Miquel Martí i Pol, durant la mitja part de la nit de cinema de terror. Per a més informació, podeu consultar les bases dels concursos a la pàgina web del Teatre Clavé de Tordera, a www.teatreclave.cat.