IniciNoticiesMedi ambientLA DIPUTACIÓ DE BARCELONA ACTUALITZARÀ LA CARTOGRAFIA URBANA DIGITAL DE TORDERA ABANS...

LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA ACTUALITZARÀ LA CARTOGRAFIA URBANA DIGITAL DE TORDERA ABANS QUE S’ACABI L’ANY.

La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, actualitzarà la cartografia topogràfica urbana digital de Tordera abans que s’acabi el 2012. L’última vegada que es va elaborar la cartografia del nostre municipi va ser l’any 2005, a partir de fotografies aèries. Després de 7 anys, doncs, és important actualitzar-la, per tal de recollir els canvis i el creixement del sol urbà. Aquest treball de la Diputació és la informació de base oficial que l’Ajuntament té en compte a l’hora d’elaborar les planificacions urbanístiques municipals. Josepa Lleida, cap de l’oficina tècnica de cartografia i SIG local (Sistema de Informació per la Gestió Local) de la diputació de Barcelona, ens detalla quina utilitat té la cartografia urbana per Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/cartografia-1.mp3|titles=cartografia 1]

Josepa Lleida explica quines tasques es realitzen per elaborar la cartografia urbana digital d’un municipi. Escoltem-la.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/cartografia-2.mp3|titles=cartografia 2]

Lleida diu que tenir la cartografia de Tordera actualitzada és important, perque és un municipi que té molta extensió de terreny i darrerament ha patit molts canvis i creixements del territori.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/cartografia-3.mp3|titles=cartografia 3]

Els treballs de la cartografia topogràfica urbana digital de Tordera finalitzaran, definitivament, el primer trimestre de l’any vinent, quan es lliurarà a l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES