IniciNoticiesEntitatsLES JORNADES D’ASSOCIACIONISME LOCAL 2012 HAN FINALITZAT AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA...

LES JORNADES D’ASSOCIACIONISME LOCAL 2012 HAN FINALITZAT AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA AMB UNA BONA PARTICIPACIÓ EN LES DIFERENTS ACTIVITATS.

Aquest passat cap de setmana van finalitzar les Jornades d’Associacionisme Local 2012, promogudes per l’Ajuntament de Tordera. Al llarg d’aquest mes de juliol, les entitats del poble han organitzat tota mena d’activitats amb l’objectiu d’impulsar una participació molt més activa i dinàmica dels ciutadans del municipi. Sardanes i balls folk tradicionals, la novetat del Festival Multipolar organitzat per la biblioteca de Tordera, l’Altre Clavé, la trobada de puntaires de l’Associació de Comerciants o la plantada de telescopis de l’entitat Castor són només algunes de les activitats que s’han dut a terme aquest últim mes a Tordera. La regidora de joventut de l’Ajuntament de Tordera, Eliana Romera, es mostra contenta amb les jornades d’associacionisme d’enguany. Destaca sobretot la tasca de les entitats i com d’importants són per al nostre municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/balanç-jornades-associacionisme.mp3|titles=balanç jornades associacionisme]

Recordem que des de fa uns anys, la tradicional cercavila de gegants que sempre formava part dels actes de la Festa Major de Tordera, ara també s’inclou dins les Jornades d’Associacionisme per poder gaudir d’un nombre més nombrós de colles, ja que al mes d’agost hi ha molta gent de vacances i és més difícil trobar participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES