IniciNoticiesCulturaEL VEÏNAT DE SANT DANIEL DE TORDERA ES PREPARA PER CELEBRAR AQUEST...

EL VEÏNAT DE SANT DANIEL DE TORDERA ES PREPARA PER CELEBRAR AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR.

L’Associació de Veïns de Sant Daniel donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major del veïnat aquest proper divendres, 3 d’agost, amb el 24è SOPAR DE GERMANOR. En acabar, hi haurà ball de nit amb la cantant torderenca SARA XAMPENY.

Per dissabte, 4 d’agost, a les 7 de la tarda s’ha preparat un espectacle de titelles i pallassos a càrrec del grup d’animació LA MASCARADA. Tot seguit hi haurà el 30è CONCURS DE DISFRESSES per totes les edats, amb premis per el primer i segon de cada categoria. Per acabar, a dos quarts d’11 de la nit, BALL DE FESTA MAJOR a càrrec de l’orquestra XAROP DE NIT. Per aquest any, a més, també s’han organitzat dos tornejos ja tradicionals dins les festes del veïnat de Sant Daniel: el 17è TORNEIG DE DOMINÓ i el 21è TORNEIG DE FUTBOLÍ.

El diumenge, 5 d’agost, a la 1 del migdia hi haurà l’OFICI SOLEMNE a la Capella de Sant Daniel, presidida per el rector de la Parròquia de Tordera, Mossèn Rafel. També hi haurà el cant dels goigs per part de la coral parroquial. Ja a la tarda, a les 7, HAVANERES amb el grup MONTJUICH i, a la mitja part, rom cremat per a tothom i proclamació de la PUBILLETA I HEREUET de Sant Daniel 2012. A dos quarts de 8 del vespre se celebrarà el 5è torneig de Bitlles Catalanes, amb la col·laboració de la Bitlla Atòmica, i a dos quarts d’11 de la nit, GRAN BALL DE NIT amenitzat per la SARA XAMPENY. A la mitja part s’entregaran els trofeus dels tornejos de dominó i futbolí i, com a novetat d’aquest any, es farà la 1a TROBADA DE PUBILLES DE SANT DANIEL. N’ha parlat el president de l’Associació de Veïns de Sant Daniel, Bruno Carreres.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/sant-daniel-1.mp3|titles=sant daniel 1]

La festa finalitzarà amb els actes de dilluns, 6 d’agost. A les 6 de la tarda hi haurà JOCS DE CUCANYA, amb obsequi per els més hàbils. A les 11 de la nit començarà el BALL FI DE FESTA amb l’orquestra MONTECARLO i, a la mitja part, es farà la PROCLAMACIÓ DE LA PUBILLA DE SANT DANIEL 2012. Com cada any, també es farà la tradicional Rifa del Xai. Bruno Carreras explica que aquest any també hi haurà servei d’autobús gratuït a Jalpí, però només el diumenge.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/08/sant-daniel-2.mp3|titles=sant daniel 2]

Recordem que tots els actes se celebren a la Pista Mina Jalpí i que, com cada any, hi haurà sopars tots els dies de la festa. El servei d’autobús gratuït de diumenge, sortirà a dos quarts de 7 de la tarda des de la Plaça Lluís Companys i passarà pel Parc de la Sardana i Sant Pere, fins arribar a Jalpí. La tornada de Jalpí està prevista per dos quarts de 10 del vespre.