IniciNoticiesEsportsEL CESC FÀBREGAS ACADEMY COMENÇA AQUEST DIVENDRES AMB UNS 150 NENS INSCRITS.

EL CESC FÀBREGAS ACADEMY COMENÇA AQUEST DIVENDRES AMB UNS 150 NENS INSCRITS.

Tordera acollirà a partir d’aquest divendres la tercera edició de Cesc Fàbregas Academy. La qualitat de les instal·lacions esportives, la situació geogràfica i la bona organització d’edicions anteriors, han estat tres dels motius principals perquè el campus repeteixi novament Tordera. El treball en equip, la humilitat, el “fair play” i el no rendir-se mai son els quatre pilars de la filosofia de la Cesc Fàbregas Academy, que per aquest estiu ha programat dos campus reservats a nens i nenes de 7 a 17 anys i que es faran a Tordera i La Tour-de-Peilz (suïssa).

El Cesc Fàbregas Academy de Tordera tindrà lloc del 29 de juny al 7 de juliol, amb 180 places. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina oficial www.cescfabregasacademy.com i inclou allotjament, pensió completa i dues equipacions Puma.

Durant l’esdeveniment, el jugador del FC Barcelona, Cesc Fàbregas farà de professor de luxe i compartirà molts moments amb els nens participants. Tal i com assegura el seu pare, Francesc Fàbregas.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/pare-cesc-31.mp3|titles=pare cesc 3]

Entre les novetats, La regidora d’esports, Silvia Català explica que enguany els nens estaran allotjats a l’institut Lluís Companys. Català també destaca un increment de participants respecte anys anteriors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/silvia-campus-cesc.mp3|titles=silvia campus cesc]

El programa d’activitats, dirigit per monitors altament qualificat, combinarà el futbol amb altres activitats esportives i lúdiques en contacte amb la natura.

ÚLTIMES NOTÍCIES