IniciNoticiesCulturaCOMENCEN LES ACTIVITATS DE LES FESTES DE SANT PERE QUE S’ALLARGARAN FINS...

COMENCEN LES ACTIVITATS DE LES FESTES DE SANT PERE QUE S’ALLARGARAN FINS DIUMENGE.

A partir d’avui i fins el diumenge 1 de juliol, es celebren al veïnat de Sant Pere les seves festes patronals. Avui dimecres, de 4 a 7 de la tarda es farà el concurs de dibuix infantil i juvenil al local social, seguidament començarà l’exhibició de patinatge, a càrrec del club patinatge Tordera, a la pista coberta. D’altra banda, avui és el darrer dia per apuntar-se en el sopar popular que es celebrarà divendres. El president de l’associació de veïns, Pere Garcia explica que es mantenen el preus de l’any passat i ens recorda el menú.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/pere-garcia-sopar-popular.mp3|titles=pere garcia sopar popular]

Demà, les activitats començaran a dos quarts de 9 del vespre amb la sardinada popular, davant el local del carrer Circumval·lació i seguidament recital d’Havaneres amb el grup “Els Rogers”. A la mitja part es servirà rom cremat.

El gruix de les activitats de les festes seran el cap de setmana amb el sopar popular, activitats infantils, correfoc, balls, ofici solemne, concerts i l’elecció de la pubilla del veïnat.