IniciNoticiesEducacióSINDICATS, PARES, I ESTUDIANTS CRIDEN A PARTICIPAR EN LA VAGA DE L’ENSENYAMENT...

SINDICATS, PARES, I ESTUDIANTS CRIDEN A PARTICIPAR EN LA VAGA DE L’ENSENYAMENT DEL 22 DE MAIG QUE QUALIFIQUEN “D’HISTÒRICA”

Sindicats, pares i estudiants han fet una crida a participar en la vaga de l’ensenyament del 22 de maig. Han recordat que afectarà a tots els nivells de l’educació, que és a nivell estatal i unitària, i per això l’han qualificat “d’històrica”. Aquests membres de la comunitat educativa han denunciat que l’augment de fins a un 20% de la ràtio d’alumnes, junt amb altres mesures que el Govern vol aplicar com l’augment d’hores lectives del professorat, la reducció de substitucions o la reducció dels pressupostos a les universitats afectarà a un mínim de 2.000 professionals de l’ensenyament, una xifra superior als 500 interins que ha xifrat el departament. Escoltem la secretària general de la federació d’ensenyament de CCOO, Montse Ros.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/vaga-ensenyament.mp3|titles=vaga ensenyament]

Sindicats, associacions d’estudiants i famílies volen parar tots els nivells educatius, des de les escoles bressol fins a les universitats, en contra de les retallades.

ÚLTIMES NOTÍCIES