IniciNoticiesSocietatFINALITZEN LES OBRES DEL TANATORI I ES PREVEU QUES ES POSI EN...

FINALITZEN LES OBRES DEL TANATORI I ES PREVEU QUES ES POSI EN FUNCIONAMENT EL DISSABTE 2 DE JUNY. EL BISBE DE GIRONA, FRANCESC PARDO FARÀ DEMÀ LA BENEDICCIÓ DE L’ALTAR DE LA SALA DE CERIMÒNIES.

Les obres del Tanatori de Tordera han finalitzat i la previsió és que es posi en funcionament el proper dissabte, 2 de juny. El nou equipament s’ha construït als terrenys situats darrera del cementiri vell i l’accés és pel carrer Doctor Arana, al veïnat de Sant Andreu. L’ajuntament va adjudicar a l’empresa Cabré Junqueras la construcció i gestió del tanatori al municipi. El gerent, Josep Maria Cabré explica les característiques del nou equipament.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/gerent-tanatori-1.mp3|titles=gerent tanatori 1]

L’equipament disposarà de tres sales de vetlla i una sala polivalent per a cerimònies no religioses, a banda dels espais que el projecte reserva per als usos propis del servei. Josep Maria Cabré apunta que l’empresa gestiona actualment set tanatoris del Maresme i el Vallès Oriental.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/gerent-tanatori-2.mp3|titles=gerent tanatori 2]

Aquest dissabte, 19 de maig el bisbe de Girona, Francesc Pardo farà la benedicció de l’altar de la sala de cerimònies, acompanyat per representants de l’ajuntament i l’empresa Cabré Junqueras. L’ajuntament preveu fer una jornada de portes obertes, el proper dissabte, 26 de maig.