IniciNoticiesEducacióELS ALUMNES DE L’ESCOLA RURAL D’HORTSAVINYÀ TORNEN A CLASSE.

ELS ALUMNES DE L’ESCOLA RURAL D’HORTSAVINYÀ TORNEN A CLASSE.

L’Associació de Mares i Pares (AMPA) de l’escola rural d’Hortsavinyà ha decidit el retorn dels alumnes a les classes des d’aquest mateix dilluns. L’Associació ha agraït el “bon criteri” i “l’encert” del Departament d’Ensenyament pel nomenament dels mestres substituts que han permès “recuperar l’harmonia i la il·lusió dels alumnes” al Centre escolar, i desitja la continuïtat de l’equip docent d’aquests darrers mesos.

Precisament, Ensenyament havia convocat avui una reunió amb les famílies de l’escola rural per tal de solucionar el conflicte que viu l’escola rural des del recent retorn de la directora; un fet que va ocasionar que des del passat 27 d’abril els alumnes no assistissin a l’escola per decisió de l’Associació.

Segons fonts de l’AMPA, en la reunió d’avui hi han assistit la inspectora territorial, l’inspector en cap del Maresme-Vallès Oriental i la subdirectora general de la inspecció. Segons Lourdes Rodríguez, membre de l’AMPA, la reunió ha estat una primera pressa de contacte per conèixer el motius per l’absentisme dels alumnes a les classes i s’han citat per una propera reunió amb el delegat dels serveis territorials.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/balanç-reunio-hortsavinyà.mp3|titles=balanç reunio hortsavinyà]

Els pares desitgen una “solució immediata” que és “tan simple” com mantenir els mateixos mestres dels darrers mesos, alhora que demanen que el departament asseguri que la directora no tornarà a l’escola segons el “compromís adquirit” durant una reunió mantinguda el passat mes de febrer.

ÚLTIMES NOTÍCIES