IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DEL 2n CONCURS DE FOTOGRAFIA...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DEL 2n CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA FIRA MERCAT DEL RAM, ORGANITZAT PER L’ENTITAT FOTO CLUB TORDERA.

L’Associació Foto Club Tordera, amb el suport de l’Ajuntament, va celebrar durant la Fira Mercat del Ram el 2n Concurs Fotogràfic dedicat a aquest esdeveniment. Les fotos podien ser preses en els voltants del Parc Prudenci Bertrana amb motius de la fira. Ara, totes les fotografies participants en el concurs, més d’una cinquantena, s’exposaran des d’avui fins al 19 de maig a la Biblioteca de Tordera. El president de l’entitat, Joan Martín Valls, està content amb la participació i anima la gent a fer fotografies.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/exposicio-foto-1.mp3|titles=exposicio foto 1]

Joan Martín es mostra sorprès amb la qualitat d’algunes de les fotografies participants en el concurs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/exposicio-foto-2.mp3|titles=exposicio foto 2]

L’exposició es pot visitar fins el proper 19 de maig a la Biblioteca de Tordera, els matins de dijous a dissabte de 10:00h a 13:00h, i les tardes de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre.

D’altra banda, l’entitat ha donat a conèixer el guanyadors d’aquesta edició. Els tres guanyadors van ser Miquel Planells de Banyoles, Pol Corbella de Tordera i Alfonso Revaliente de Blanes i al premi infantil Paula Moya de Tordera.