IniciNoticiesEducacióEL JOVE TORDERENC, NACHO SÁNCHEZ, PARTICIPA EN LA CONFERÈNCIA EUROPEA “ELS JOVES...

EL JOVE TORDERENC, NACHO SÁNCHEZ, PARTICIPA EN LA CONFERÈNCIA EUROPEA “ELS JOVES TENIM CURA DEL PLANETA” QUE SE CELEBRA FINS DIMECRES A BRUSSEL·LES.

El jove torderenc i membre de Ràdio Tordera, Nacho Sánchez, del col·legi Vedruna de Malgrat de Mar, participa des d’avui i fins dimecres en la conferència europea “Els Joves tenim cura del planeta”, que se celebra a Brussel·les. En Nacho, juntament amb Víctor Barcelon, de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp), i Víctor Corderch, de l’Escola Pia de Sarrià de Barcelona, són la representació catalana que forma part de la delegació estatal, formada, a més, per dos alumnes bascos, dos gallecs, un canari i un madrileny. Tots aquests joves, de 15 anys, han estat escollits pels seus companys de centres per posar en comú a la capital belga les conclusions dels respectius processos i, també, per debatre les aportacions que faran arribar a la cimera sobre desenvolupament sostenible Rio+20, que se celebrarà el mes que ve a Brasil. Nacho Sánchez explica el que faran durant aquests dies a Brussel·les.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/nacho-brussel·les-1.mp3|titles=nacho brussel·les 1]

Un total de 17 països d’Europa participen de la conferència, entre els quals hi ha Rússia i Turquia, que no formen part de la Unió Europea. Nacho Sánchez explica les propostes que presentarà la delegació espanyola de joves a Brussel·les.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/nacho-brussel·les-2.mp3|titles=nacho brussel·les 2]

La Conferència Internacional de Joves “Tinguem cura del planeta” és un procés global impulsat pel govern brasiler, que convida joves de tot el món a reflexionar i actuar per millorar el planeta. Escoltem la valoració del torderenc, Nacho Sánchez.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/nacho-brussel·les-3.mp3|titles=nacho brussel·les 3]

Sota el lema “Escoles i territoris sostenibles”, els delegats dels diferents països d’Europa es reuneixen fins dimecres a Brussel·les per discutir sobre medi ambient i les responsabilitats i accions que poden emprendre els joves europeus per millorar el planeta. Les conclusions s’explicaran a una representació de diputats europeus i al comitè de regions perquè coneguin els compromisos dels joves europeus i les puguin fer arribar a la Cimera de la Terra, que es celebrarà el juny a Rio de Janeiro.

ÚLTIMES NOTÍCIES