IniciNoticiesComerçAQUEST DIUMENGE ENGEGA L’ÚLTIM DIA DE LA FIRA MERCAT DEL RAM 2012

AQUEST DIUMENGE ENGEGA L’ÚLTIM DIA DE LA FIRA MERCAT DEL RAM 2012

L’últim dia de la fira ha obert les seves portes a les 10 del matí. Durant tot el dia trobareu exposició de motos clàssiques, a càrrec del Motoclub 7 i mig. Un dels seus membres ens parla sobre aquesta activitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/fira-motos-antigas.mp3|titles=fira motos antigas]

També durant tot el dia hi haurà demostracions de treballs d’artesania, jocs de petanca, tast a càrrec dels restauradors, observació solar a càrrec del cercle astronòmic Tordera, Passejades a cavall o tallers de dibuix, demostració de tala de fusta amb motoserra, a càrrec de Taller Agrícola Tordera i segon concurs de fotografia de la fira.

A les 10 del matí començarà fins a les 2 del migdia la cinquena trobada de col·leccionistes de plaques de cava, a càrrec del club filatèlic Tordera. Enguany s’oferirà una placa commemorativa amb ampolla i placa oficial de la casa Alella Marfil Brut Nature. Josep Maria Valverde convida a tots els aficionats a participar de l’activitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/fira-concurs-xapas.mp3|titles=fira concurs xapas]

A les 11 Fesolada popular amb degustació de fesol del ganxet, a càrrec de la cooperativa Agrària La Baixa Tordera. A la mateixa hora, taller de titelles, a càrrec de l’esplai de Tordera. A les 12 del migdia taller de cistelleria i taller d’elaboració de pa.

A les 5 mostra de grups musicals del casal de joves amb Ace, Amused, Injury, Siete y Punto i Jumpink Rabbits, a la carpa. La regidora de joventut, Eliana Romera destaca que el concert és una bona forma de presentació per els grups locals.

A dos quarts de 6 rebuda a l’entrada de la fira de la gegantona de Santa Coloma de Farners, cercavila i lliurament del tortell de Rams a l’estand dels geganters. Ens ha parla de tot plegat el cap de colla, Lluís Puig.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/gegants_fira-del-ram.mp3|titles=gegants_fira del ram]

A dos quarts de 9 es farà la cloenda de la Fira Mercat del Ram 2012.

ÚLTIMES NOTÍCIES