IniciNoticiesCulturaTORNA LA TROBADA D’OIENTS DEL PROGRAMA “EL MATÍ DE SARDANES” EN MOTIU...

TORNA LA TROBADA D’OIENTS DEL PROGRAMA “EL MATÍ DE SARDANES” EN MOTIU DEL 30è ANIVERSARI DE RÀDIO TORDERA.

Aquest 2012 Ràdio Tordera compleix 30 anys d’emissions i ho vol celebrar amb diversos actes commemoratius. L’equip del programa “El matí de sardanes” recupera la trobada d’oients, que es va celebrar per última vegada l’any 2006, coincidint amb la celebració dels 25 anys de l’emissora.

La festa, oberta a tots els oients de la ràdio, se celebrarà el proper 9 d’abril, Dilluns de Pasqua, al restaurant Les Ferreres, i començarà amb una audició de tres sardanes a càrrec de la Cobla Santa Maria de Blanes. Les sardanes que interpretaran són: “Matí a Tordera”, del compositor Joaquim Soms i lletra de la Maria Rosa Viñas; “Pluja d’estels a Tordera”, de la compositora Pepita Nonell i també lletra de la Maria Rosa Viñas, i per últim “Recordant l’amic”, del mestre Tomàs Gil i Membrado, en record a Domènec Anfronts. Tot seguit hi haurà el dinar de germanor. Joan Madrid en avança el menú.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/trobada-mati-sardanes-1.mp3|titles=trobada mati sardanes 1]

En acabat, es farà un recordatori a les figures de la Maria Rosa Viñas i en Domènec Anfronts, col·laboradors de l’emissora durant molt anys. També hi haurà un sorteig de diferents obsequis de les cases col·laboradores amb la trobada i, per acabar, ball amb en Frankie. Joan Madrid agraeix la col·laboració dels comerciants i empresaris de Tordera amb la trobada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/trobada-mati-sardanes-2.mp3|titles=trobada mati sardanes 2]

Els tiquets de la trobada d’oients del programa “El matí de sardanes” tenen un preu de 22 euros i per a nens de 11 euros i ja es poden adquirir a Ràdio Tordera, de dilluns a divendres en horari d’oficina de matí i tarda. També hi haurà servei d’autocar cap el restaurant Les Ferreres que sortirà a les 12:15h de Sant Pere i a les 12;30h del Parc de la sardana. La tornada del restaurant està prevista a les 6 de la tarda.