IniciNoticiesComerçLA FIRA MERCAT DEL RAM OBRE AQUEST DISSABTE AMB ACTIVITATS PROMOGUDES PER...

LA FIRA MERCAT DEL RAM OBRE AQUEST DISSABTE AMB ACTIVITATS PROMOGUDES PER ENTITATS I EMPRESES.

El president de la diputació de Barcelona, Salvador Esteve va inaugurar ahir la 35ena Fira Mercat del Ram de Tordera. Avui dissabte, la fira obre les seves portes a les 10 del matí. Durant tot el dia hi hauran exposició de motos clàssiques, a càrrec del Motoclub 7 i mig, demostracions de treballs d’artesania, jocs de petanca, tast a càrrec dels restauradors, observació solar a càrrec del cercle astronòmic Tordera, Passejades a cavall o tallers de dibuix, demostració de tala de fusta amb motoserra, a càrrec de Taller Agrícola Tordera i segon concurs de fotografia de la fira.

A les 11 del matí, Xocolatada popular, amb la comissió de festes. Al costat de la carpa. El programa Bon dia Menuts de Ràdio Tordera farà una gimcana radiofònica. L’equip del programa, ens avança les activitats que realitzaran.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/BDM-fira.mp3|titles=BDM fira]

Seguidament taller de titelles, a l’estand de l’esplai de Tordera. A la mateixa hora, demostració de receptes preparades per a dermocosmètica animal i humana, amb l’associació de propietaris de gossos Tordera. Durant el mati, es farà un taller de cistelleria, a l’estand de la cistelleria Leo i taller d’elaboració de pa, a l’estand de “Pan Sano, Pan Artesano”.

A la tarda, les activitats començaran a les 4 amb marterclass de cycling, body i exhibició de ball a càrrec del CEM de Tordera. A les 5 de la tarda, taller de maquillatge facial, a l’estand “El Racó de la Núria” i Finalment a les 7 Espectacle collage cultural, a la carpa a càrrec de l’associació cultural i recreativa Pere Cot. La fira tancarà a les 9 del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES