IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA PROPOSTES DE CINE CLUB...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA PROPOSTES DE CINE CLUB I CICLE FAMILIAR.

La programació estable del Teatre Clavé continua el proper cap de setmana amb la pel·lícula “J.Edgar”, dirigida per Clint Eastwood, i l’espectacle familiar “Pinnochio”.

La darrera pel·lícula de Clint Eastwood com a director és la biografia de J.Edgar Hoover, la persona que va ocupar el càrrec de director general de l’FBI des de 1924 fins la seva mort al 1972 i que va arribar a ser l’home més poderós dels Estats Units. Leonardo Dicaprio i Naomi Watts protagonitzen el llargmetratge.

“J.Edgar” es projectarà en versió original subtitulada en castellà avui a les 10 de la nit.

La segona proposta per el cap de setmana s’adreça especialmente al públic familiar i es titula “Pinnochio”. Roseland Musical i Urano proposen un espectacle que uneix la dansa i la música com a base narrativa, amb la imatge i les noves tecnologies com a escenografia. Així ho explica en declaracions a Ràdio Tordera, la directora coreogràfica, Anna Planas.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/anna-planas.mp3|titles=anna planas]

Pinnochio tindrà lloc el dissabte 17 de març a les 6 de la tarda.

Les entrades per cadascun dels espectacles tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir al teatre en horari d’atenció al públic o bé reservar al telèfon 93.765.05.72. L’associació de comerciants Tordera Centre patrocina el cicle familiar i ofereix als seus clients un descompte de 2 euros per als espectacles d’aquest cicle.