IniciNoticiesMedi ambientEL CENTRE D’INFORMACIÓ D’HORTSAVINYÀ PROMOU AQUEST DIUMENGE UN SORTIDA PEL MONTNEGRE.

EL CENTRE D’INFORMACIÓ D’HORTSAVINYÀ PROMOU AQUEST DIUMENGE UN SORTIDA PEL MONTNEGRE.

Cada tercer diumenge de mes, el Centre d’Informació d’Hortsavinyà organitza les sortides “Un tomb pel Montnegre”, adreçades al públic familiar. El recorregut comença veient un audiovisual al centre, a les 11 del matí i acaba cap a les 14:00h. El preu és de 4 euros (menors de 12 anys i socis del Cercle d’Amics dels Parcs Naturals: 3,60 euros). La ruta Un tomb pel Montnegre ofereix la possibilitat de fer un recorregut agradable per aquesta serra amb l’objectiu de conèixer els seus valors naturals i culturals.

Prèviament al tomb, els participants podran veure l’audiovisual “El Montnegre i el Corredor”. Sense presses, pas a pas, ens endinsarem en els boscos que formen el Montnegre tot passejant per camins i corriols. Durant el recorregut coneixerem algunes de les espècies vegetals pròpies d’aquests boscos i seguirem els rastres dels petits i mitjans mamífers. Escoltem el portaveu del centre d’informació, Toni Herrero.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/montnegre-1.mp3|titles=montnegre 1]

Els participants tindran la possibilitat de conèixer testimonis de la forma de vida de l’últim segle, com els forns de calç o les carboneres. I gaudir de la tranquil·litat que ens ofereixen aquests paratges. El recorregut està pensat per a tota la família i no representa cap dificultat. Toni Herrero destaca la varietat de flora i fauna del parc.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/montnegre-2.mp3|titles=montnegre 2]

Aquesta activitat es fa un cop al mes. Per rebre més informació o fer la inscripció, es pot trucar al 93.763.08.58. o enviar un correu electrònic a: canpica@canpica.com

ÚLTIMES NOTÍCIES