IniciNoticiesPolíticaURBANISME DIU QUE CALDRÀ TRAMITAR DE NOU ELS PERMISOS PER CONSTRUIR LA...

URBANISME DIU QUE CALDRÀ TRAMITAR DE NOU ELS PERMISOS PER CONSTRUIR LA SUBESTACIÓ DE DISTRIBUCIÓ DE LA MAT A RIUDARENES QUE A D’ABASTIR LA SELVA I L’ALT MARESME.

Els tràmits per obtenir el permís de construcció de la subestació de distribució que la companyia Endesa preveu fer a Riudarenes hauran de començar de nou. Es tracta d’una planta vinculada als 400 kV i que ha de servir per agafar energia que subministra la línia de Molt Alta Tensió (MAT) i abastir sobretot la Selva i l’alt Maresme. La comissió d’Urbanisme tenia l’expedient obert des del desembre del 2010 quan van veure per primera vegada el projecte. En aquell moment, van requerir més informació que a data d’avui encara no han rebut. El director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, explica per què han tancat l’expedient i diu que si volen construir la subestació hauran de començar els tràmits de nou.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/MAT1.mp3|titles=MAT]

En aquest sentit, Endesa anuncia que farà la subestació de distribució d’energia provinent de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) a Riudarenes tal com estava previst i dins els terminis fixats.