IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIVENDRES L’HUMOR GESTUAL DE ZIROCCO DINS EL CICLE...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIVENDRES L’HUMOR GESTUAL DE ZIROCCO DINS EL CICLE AINDA.

Marcel Tomàs, un dels millors clowns del país, és el protagonista de Zirocco, un espectacle de Cascai Teatre que arriba divendres 2 de març al Teatre Clavé. Tomàs es multiplica per representar tots els protagonistes d’un seguit d’històries breus en què l’humor és el principal ingredient. Zirocco arriba al Teatre aquest divendres a les 10 de la nit dins del cicle ainda. Després de l’espectacle, el públic podrà gaudir al mateix recinte i amb la mateixa entrada, de la zona Postdata, un espai organitzat per l’associació d’espectadors amb la intenció d’ ampliar l’oferta d’activitats per al públic que assisteixi al cicle ainda.

El cicle Ainda s’adreça especialment a públic jove. És per això que als joves entre 13 i 21 anys que disposin del carnet Ainda, l’entrada per a Zirocco i la posterior Zona Postdata els costarà només 2 euros, mentre que el preu per al públic en general és de 10 euros. Les entrades es poden adquirir al teatre fins a 10 minuts abans que comenci la funció. Per informació i reserves, cal trucar al 93.765.05.72.

D’altra banda, el Teatre Clavé presenta avui una activitat complementària a l’espectacle Zirocco. El centre acollirà un curs intensiu d’humor gestual dirigit per Marcel Tomàs i adreçat als alumnes de l’Aula d’expressió dramàtica del teatre i a alumnes de secundària dels centre educatius de Tordera.

El taller serà avui dimecres, a les 5 de la tarda i durant tres hores els participants treballaran elements com el joc escènic, la tècnica de mim i la creació d’una petita escena; elements que posteriorment podran identificar-se en l’espectacle Zirocco.