IniciNoticiesEntitatsL’AJUNTAMENT DE TORDERA AGRAEIX L’ESFORÇ DE LES ENTITATS LOCALS EN AQUEST CONTEXT...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA AGRAEIX L’ESFORÇ DE LES ENTITATS LOCALS EN AQUEST CONTEXT DE CRISI I PREPARA LA JORNADA D’ASSOCIACIONISME DEL PROPER MES DE MARÇ.

Si per alguna cosa s’ha caracteritzat sempre Tordera és pel ric teixit associatiu del que gaudeix, el qual treballa intensament pel municipi. Ara bé, en temps de crisi econòmica, les entitats també passen per dificultats. Les ajudes del consistori local són menors que en època de bonança, per això treballen per superar els entrebancs de la millor manera possible. L’Ajuntament de Tordera agraeix el seu esforç en aquest context. Escoltem la Regidora de Participació Ciutadana, Eliana Romera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/eliana-associacionisme-1.mp3|titles=eliana associacionisme 1]

En la propera Jornada d’Associacionisme, que es celebrarà el mes de març, es proposarà a les entitats el “Reglament de participació ciutadana”, encaminat al repartiment de subvencions a les entitats a través d’uns criteris. Eliana Romera destaca la importància de les entitats locals per el municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/eliana-associacionisme-2.mp3|titles=eliana associacionisme 2]

Tordera compta actualment amb una vuitantena d’entitats que treballen en àmbits diversos.

ÚLTIMES NOTÍCIES