IniciNoticiesCulturaELS ALUMNES DE 4rt D’ESO DE L’ESCOLA BRIANXA REPRESENTARAN L’OBRA “UN DESTÍ...

ELS ALUMNES DE 4rt D’ESO DE L’ESCOLA BRIANXA REPRESENTARAN L’OBRA “UN DESTÍ ATRAPANT EL DARRER VAGÓ” ESCRITA PER JOAQUIM HARO.

Aquesta tarda, els alumnes de 4t d’ESO de l’escola Brianxa representaran al Teatre Clavé l’obra “Un destí atrapant el darrer vagó” de Quim Haro. L’autor torderenc explica que va escriure aquesta obra, sota inspiració de la poesia d’en Joan Margarit, protagonista de la jornada multidisciplinar de “La mirada del poeta 2011.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/quim-haro-1.mp3|titles=quim haro 1]

Joaquim Haro, subratlla que la gent gran de l’esplai han dut a terme la gravació per fer-ne una radionovel·la i els alumnes de quart d’ESO de l’escola Brianxa la posaran en escena al teatre.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/quim-haro-2.mp3|titles=quim haro 2]

Haro explica que el procés ha estat lent, ja que es porta pràcticament un any treballant amb el projecte. L’autor agraeix la col·laboració del departament de català, amb la Núria Ferrer al capdavant, i del departament de plàstica, d’en Massimo Cova i els alumnes de segon d’ ESO.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/quim-haro-3.mp3|titles=quim haro 3]

Les representacions seran el divendres, 10 de febrer, en dues sessions, a les 6 i a les 9 del vespre. Els diners recollits es destinaran al viatge de fi de curs dels alumnes. La versió radiofònica de l’obra, interpretada per la gent gran de l’esplai, la podreu escoltar la setmana vinent de dilluns a dijous de 5 a dos quarts de 6 a Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES