IniciNoticiesEsportsTORDERA ACULL AQUEST CAP DE SETMANA LA SEGONA FASE DEL CAMPIONAT D’ESPANYA...

TORDERA ACULL AQUEST CAP DE SETMANA LA SEGONA FASE DEL CAMPIONAT D’ESPANYA FEMENÍ DE SELECCIONS TERRITORIALS DE FUTBOL

Tordera acull aquest cap de setmana l’organització de la segona fase del Campionat d’Espanya femení de seleccions territorials.


Els partits es jugaran del 10 al 12 de febrer, durant el matí, al camp municipal d’esports i hi participaran les seleccions de Catalunya, Extremadura i la Rioja (sub-16); i Catalunya i Extremadura (sub-18). Al conjunt de l’Estat hi ha cinc seus d’aquesta segona fase. Avui a les 10 mati s’enfrontaran extremadura i Catalunya Sub 16 i a les 12 les mateixes seleccions sub 18. Demà dissabte, a les 10 tindrem les seleccions d’extremadura i riojana sub 16 i a les 12 el partit entre Catalunya i Extremadura sub 18. Finalment, diumenge a les 10 Catalunya contra Riojana sub 16. La regidora d’esports de l’ajuntament de Tordera, Silvia Català es mostra satisfeta d’acollir aquest campionat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/silvia-campionat-femeni-1.mp3|titles=silvia campionat femeni 1]

Segons Silvia Català, les instal·lacions esportives de Tordera són un bon reclam per acollir competicions com aquesta.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/silvia-campionat-femeni-2.mp3|titles=silvia campionat femeni 2]

La Federació Catalana de Futbol ha concedit al club futbol Tordera l’organització del campionat. L’entrada a tots els partits serà gratuïta.