IniciNoticiesCulturaRÀDIO TORDERA COMPLEIX AVUI 30 ANYS.

RÀDIO TORDERA COMPLEIX AVUI 30 ANYS.

Un dia com avui, fa 30 anys, de la primera emissió de Ràdio Tordera. La nit de reis de 1982, com si d’un regal es tractés, gràcies a la iniciativa que van tenir els germans Palomé, a la que s’hi van afegir un grup d’amics interessats pel món de la comunicació, va néixer Ràdio Tordera. Els estudis de l’emissora van ubicar-se en una casa del carrer Santa Llúcia. Aquest lloc era conegut entre aquella colla d’amics com “el barco”. L’emissió no tenia un horari fix, sinó que quan gaudien d’una estona lliure es posaven a fer ràdio, com un “hobbie” més. Per celebrar els 30 anys d’aquest moment, durant tot el 2012 es realitzaran diverses activitats per commemorar l’efemèride.

Aquesta tarda, la retransmissió de la cavalcada de reis 2012 , tindrà un simbolisme especial, ja que coincideix amb la primera emissió de Ràdio Tordera. Per aquest motiu, s’ha preparat un programa especial, recordant com era la cavalcada l’any 1982 i com es vivia aquesta festivitat.

Durant el 2012 continuaran els actes commemoratius de l’aniversari. Coincidint amb la fira mercat del ram, es farà una disco mòbil amb els èxits dels darrers 30 anys i una gimcana radiofònica. Per final d’any, tindrà lloc un sopar commemoratiu del 30è aniversari de l’ emissora amb locutors i antics membres.

L’emissora municipal Ràdio Tordera, emet les 24 hores del dia al 107.1 FM i a través d’internet a la pàgina www.radiotordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES