IniciNoticiesPolíticaELS QUATRE GRUPS MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA VETLLARAN PEL COMPLIMENT DE...

ELS QUATRE GRUPS MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA VETLLARAN PEL COMPLIMENT DE LA BONIFICACIÓ A LA TAXA DE L’AIGUA.

Els quatre grups municipals de l’Ajuntament de Tordera (CiU, PSC, ERC i PP) van aprovar durant el ple del mes de setembre una moció per la qual els veïns que s’han vist afectats per la mala qualitat de l’aigua durant els últims mesos disposin d’una bonificació en el rebut de l’aigua.

Vist que l’empresa Aqualia, concessionària del servei, no ha aplicat les bonificacions als usuaris,  els portaveus municipals han manifestat el seu desacord amb l’empresa i es comprometen a vetllar pel compliment de la moció i  es treballarà perquè  els descomptes siguin efectius en el període més breu possible.

En aquest sentit, els quatre portaveus han destacat que mentre s’allarguin les negociacions amb l’empresa concessionària, l’Ajuntament no ha aprovat ni aprovarà l’increment en la taxa de l’aigua per l’any 2012.

En aquesta línia, l’Ajuntament informa que ja està en marxa el projecte de construcció de la nova planta potabilitzadora de Tordera. Amb la posada en funcionament d’aquesta infraestructura, que s’ubicarà  als terrenys propers a la carretera de Fogars, es resoldrà  definitivament els problemes de manganès que malmeten la qualitat i la imatge de l’aigua potable al municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES