IniciNoticiesMedi ambientLA PLUJA OBLIGA A TALLAR ALGUNES RIERES I ACTUAR EN DUES ESLLAVISSADES...

LA PLUJA OBLIGA A TALLAR ALGUNES RIERES I ACTUAR EN DUES ESLLAVISSADES EN EL TERME MUNICIPAL.

La Policia Local de Tordera ha fet durant les darreres 12 hores diverses actuacions preventives a marges del riu i rieres tal com es recomanava des del Pla Inuncat de Protecció Civil.

Des d’ahir a la tarda i durant tota la nit, la Policia ha controlat els accessos a les rieres de Vallamaria, a l’alçada de Tordera Parc i el torrent de Sant Tou a les Farreres. Degut a la pluja que ha caigut aquesta nit i matinada, efectius de la Policia Local han restringit l’accés al braç esquerra del riu Tordera, al camí proper al torrent de la Mina d’Or, a Sant Ponç i han tancat el camí d’accés al Rusc atès que un rec l’ha fet impracticable. Al Rusc s’hi pot accedir a través dels camins rurals de les Farreres.

Finalment durant la nit també s’ha produit una esllavissada de poca consideració a l’entrada de la urbanització Àgora Parc que ha obligat la intervenció dels bombers. Aquesta dotació ha retirat un arbre caigut del marge i ha senyalitzat la zona per precaució de noves esllavissades. L’inspector Jordi Casas ens detalla algunes incidències.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/incidencies-22-novembre-1.mp3|titles=incidencies 22 novembre 1]

La policia local de Tordera té avís meteorològic de fort vent, aquest matí. Per aquest motiu, es demana extremar la precaució i seguir les indicacions de la mateixa policia i protecció civil. Escoltem l’inspector, Jordi Casas.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/incidencies-22-novembre-2.mp3|titles=incidencies 22 novembre 2]

Segons dades de l’observador meteorològic local, Sergi Fontseca durant aquesta nit la pluja ha deixat 38 litres per metre quadrat a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES