IniciNoticiesEducacióALUMNES DE L’INSTITUT LLUÍS COMPANYS PARTICIPARAN EN UNS TALLERS DE FORMACIÓ EN...

ALUMNES DE L’INSTITUT LLUÍS COMPANYS PARTICIPARAN EN UNS TALLERS DE FORMACIÓ EN EMPRENEDORIA.

3.436 alumnes de 21 instituts de secundària i de cicles formatius del Maresme participen fins a finals de desembre en els tallers que ofereix el servei d’emprenedoria del Consell Comarcal per motivar els adolescents a descobrir les seves capacitats i aptituds per al desenvolupament d’un negoci propi. La iniciativa del Consell Comarcal de traslladar a les aules l’esperit empresarial i emprenedor ha tingut molt bona acollida i en aquesta segona edició gairebé s’ha quintuplicat el nombre de joves estudiants que participaran en els diferents tallers.

Els tallers d’emprenedoria per a joves estudiants del Maresme és una iniciativa que va posar en marxa el Consell Comarcal el passat curs amb el suport de la Diputació de Barcelona. La bona resposta obtinguda per part dels centres docents ha fet repetir l’experiència. Més de 30 alumnes de l’institut Lluís Companys de Tordera participaran en aquest tallers.

Els tallers que ofereix el servei d’emprenedoria del CCM tenen com a objectiu despertar l’interés dels adolescents a l’entorn de l’emprenedoria i que, a la vegada, puguin valorar la seva capacitat i actitud per a l’autoocupació. Abasten 5 àmbits:

  1. Taller de generació d’idees
  2. Jo, emprenedor
  3. Passos a seguir per crear la teva empresa
  4. Treballem el nostre pla d’empresa
  5. Fonts d’informació i xarxes socials

La técnica responsable del consell comarcal, Natalia Montoya explica els objectius dels tallers.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/natalia-montoya.mp3|titles=natalia montoya]

Els tallers els imparteixen tècnics en emprenedoria a 21 centres educatius de 15 municipis: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Calella, Canet de Mar, El Masnou, Malgrat de Mar, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de LLavaneres, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar.