IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA CELEBRA L’ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS I EL TRADICIONAL...

L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA CELEBRA L’ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS I EL TRADICIONAL SOPAR DE L’ENTITAT. ENGUANY L’ENTITAT FA 35 ANYS.

L’Associació La Nostra Dansa celebra aquest proper divendres, 25 de novembre, l’Assemblea General Ordinària de socis. Es farà, com ja és habitual, al local Emili Vendrell de Tordera a dos quarts de 8 del vespre. El membre de la Nostra Dansa, Joaquim Costas, ens recorda quins són els punts de l’ordre del dia de l’assemblea.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/assemblea-nostra-dansa.mp3|titles=assemblea nostra dansa]

Un cop acabada l’assemblea, i com ja és tradició en aquestes dates properes a Nadal, l’entitat celebrarà un any més el sopar de socis i simpatitzants al restaurant “El Trull” de Cala Canyelles, a Lloret de Mar. La Nostra Dansa posa un bus a disposició de tots aquells que no vulguin desplaçar-se amb vehicle propi. A més, aquest any que celebren el 35è aniversari, també han preparat un petit homenatge per aquells socis que fa més anys que col·laboren amb l’entitat. Escoltem Joaquim Costas.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/sopar-nostra-dansa.mp3|titles=sopar nostra dansa]

El preu del sopar és de 28 euros pels socis i 32 pels no socis. El desplaçament amb bus costa 6 euros per persona. Les inscripcions es poden fer fins aquest dimarts, 22 de novembre, a Can Verdum o al telèfon 93 764 06 56.