IniciNoticiesEntitatsRÀDIO TORDERA SEGUEIX CREIXENT A LES XARXES SOCIALS. L’EMISSORA JA TÉ MÉS...

RÀDIO TORDERA SEGUEIX CREIXENT A LES XARXES SOCIALS. L’EMISSORA JA TÉ MÉS DE 2.100 AMICS AL FACEBOOK I INTENSIFICA L’ACTIVITAT A TWITTER.

Ja fa temps que Ràdio Tordera va apostar per les xarxes socials a Internet, per tal de fer arribar als internautes les notícies de Tordera i altres continguts d’actualitat el més ràpid possible.

El perfil de la ràdio al Facebook ja té més de 2.100 amics, un miler dels quals, aproximadament, s’hi ha afegit aquest últim any. A més, per tal d’incrementar el nivell informatiu a través de la xarxa, a principis d’aquest any es va posar en marxa la identitat de Ràdio Tordera al Twitter. Totes les notícies que la ràdio penja a la web de l’emissora ara també tenen un enllaç directe amb aquesta xarxa social que tant s’ha popularitzat els últims mesos, per tal que el lector pugui compartir la notícia amb qui vulgui de manera fàcil i ràpida.

Ara bé, a banda de les notícies escrites amb els seus respectius talls de veu, Ràdio Tordera també posa a disposició dels internautes les gravacions dels diferents programes que s’emeten en antena, per totes aquelles persones que no l’hagin pogut escoltar en directe o vulguin tenir-ne una còpia. Les trobareu a l’apartat de “ràdio a la carta” de la pàgina web. Els diferents butlletins informatius també els trobareu al grup de la ràdio al Facebook, a més de fotos de programes i activitats diverses.

Recordin, Ràdio Tordera al 107.1 FM, a la pàgina web www.radiotordera.cat i a les xarxes socials Facebook i Twitter.