IniciNoticiesEntitatsLA JNC DE TORDERA ORGANITZA EL I PREMI JOVE TORDERENC COM UNA...

LA JNC DE TORDERA ORGANITZA EL I PREMI JOVE TORDERENC COM UNA MANERA DE DESTACAR LA TASCA DEL JOVENT DEL POBLE.

La JNC de Tordera organitza el I premi Jove Torderenc, orientat a donar a conèixer a la resta del poble les diferents facetes del jovent torderenc. La idea sorgeix de la iniciativa que es va impulsar fa uns anys des de Ràdio Tordera amb el nom de “Torderenc de l’any”, amb la qual es premiava una persona del poble que aquell any hagués estat rellevant per algun motiu. En aquest guardó hi participaven torderencs de totes les edats. Amb aquest premi Jove Torderenc, en canvi, es vol donar una rellevància significativa al col·lectiu juvenil del municipi. Així ho explica el president de la JNC a Tordera, Albert Prats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/premi-jove-torderenc-1.mp3|titles=premi jove torderenc 1]

Prats ha dit que l’objectiu d’aquest premi és donar importància a les fites aconseguides pels joves de Tordera en un moment on a la societat no tenen la incidència que es mereixen.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/premi-jove-torderenc-2.mp3|titles=premi jove torderenc 2]

S’escolliran un total de 5 candidats. Tres seran proposats directament per l’organització, escollits en consens per la militància de la JNC a Tordera, i els altres dos restants sortiran d’una votació oberta a través del grup “I premi Jove Torderenc” a la xarxa social Facebook. És molt important a l’hora d’escollir un candidat (que pot tenir fins a 30 anys), exposar els motius pels quals es proposa aquella persona. Hi ha temps per votar fins el dia 20 de novembre.

Un cop coneguts els 5 candidats escollits es farà la votació final, que serà compartida entre un jurat que l’organització determinarà i la votació popular mitjançant el mateix procediment de la primera fase. Tant una part com l’altra representen un 50% dels vots.

El dia 1 de desembre es repartirà un butlletí en diferents establiments del municipi per donar a conèixer els finalistes, que es podran votar fins el dia 20 de desembre.

El I premi Jove Torderenc s’entregarà el dia 23 de desembre, a les 8 del vespre, a l’Auditori del Teatre Clavé de Tordera. En acabar hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.