IniciNoticiesSalutEL PROGRAMA “DIVENDRES”, DE TV3, ARRIBA A TORDERA PER PASSAR TOTA LA...

EL PROGRAMA “DIVENDRES”, DE TV3, ARRIBA A TORDERA PER PASSAR TOTA LA SETMANA.

A partir d’avui i fins dijous, Tordera serà la ciutat protagonista del programa diari de TV3 “Divendres”, presentat per Xavi Coral i Espartac Peran.

L’Espartac Peran i el seu equip instal·laran l’estudi mòbil del “Divendres” a la plaça de l’Església perquè tothom qui ho desitgi pugui veure com es fa el programa en directe. El regidor de cultura, Josep Llorens explica com sorgeix la possibilitat que el programa visiti Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/llorens-divendres-1.mp3|titles=llorens divendres 1]

Durant les connexions des de Tordera es parlarà de temes d’interès general, de nutrició, d’història, de llengua, es faran visites en directe, recomanacions i propostes de rutes a càrrec de gent de Tordera i dels col·laboradors habituals del programa. Josep Llorens assegura que la presencia del programa a Tordera, serà una bona promoció per el municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/llorens-divendres-2.mp3|titles=llorens divendres 2]

Totes les persones que vulguin veure com es fa el programa en directe podran adreçar-se a la plaça de l’Església, a partir de les 16:30h.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/llorens-divendres-3.mp3|titles=llorens divendres 3]

A banda del directe, TV3 ofereix als torderencs la possibilitat d’assistir com a públic al plató del programa, als estudis de Sant Joan Despí, el proper divendres, 11 de novembre.

TV3 posa a la disposició dels interessats un autocar gratuït que sortirà a les 13:30h des de la plaça de Lluís Companys i tornarà a Tordera sobre les 20:00h. Totes les persones interessades en assistir-hi poden apuntar-se a través del formulari que trobaran a www.tordera.cat o a l’Ajuntament de Tordera, indicant el nom, cognoms, edat, telèfon i DNI. Els menors de 18 anys caldrà que presentin una autorització paterna/tutorial de drets d’imatge, degudament complimentada, i que es pot descarregar des d’aquest espai. Les places per assistir com a públic són limitades i s’atendran per ordre d’arribada.

ÚLTIMES NOTÍCIES