IniciNoticiesPolíticaEL CONSELLER D’INTERIOR, FELIP PUIG, DESTACA LA IMPORTÀNCIA DEL PACTE FISCAL PER...

EL CONSELLER D’INTERIOR, FELIP PUIG, DESTACA LA IMPORTÀNCIA DEL PACTE FISCAL PER A CATALUNYA DURANT LA VISITA DE DISSABTE A TORDERA.

En plena campanya electoral i amb la vista de tots els partits posada a les eleccions generals del 20 de novembre, el Conseller d’Interior de la Generalitat, Felip Puig, va ser dissabte a Tordera compartint un dinar amb la militància de CiU del municipi. El punt més rellevant del programa de la federació nacionalista és probablement la consecució del Pacte Fiscal per a Catalunya, per tal d’aconseguir un millor finançament i evitar que una part important dels impostos que paguen els catalans marxin cap a la resta de l’Estat. En declaracions a Ràdio Tordera, Felip Puig destaca la importància d’aquestes eleccions i la necessitat d’aconseguir el concert econòmic.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/felip-puig-1.mp3|titles=felip puig 1]

Les enquestes apunten a una majoria absoluta del Partit Popular, que precisament no està d’acord amb el Pacte Fiscal. Puig creu que passi el que passi, CiU és una força imprescindible a Madrid i que hi haurà oportunitats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/felip-puig-2.mp3|titles=felip puig 2]

Durant el dinar de dissabte, Felip Puig va estar acompanyat pel diputat de CiU pel Maresme, Joan Morell, l’alcalde de Tordera i regidors del consistori municipal. També hi van assistir militants del partit i membres de la JNC a Tordera, però sobretot representats de diverses entitats locals. De fet, la trobada va finalitzar amb un col·loqui espontani entre els assistents i el conseller, on es va parlar precisament del teixit associatiu, a més de la crisi econòmica i el Pacte Fiscal.