IniciNoticiesMedi ambientL’AJUNTAMENT BONIFICARÀ AMB 6000 LITRES D’AIGUA CONSUMIDA A CADA ABONAT AFECTAT PER...

L’AJUNTAMENT BONIFICARÀ AMB 6000 LITRES D’AIGUA CONSUMIDA A CADA ABONAT AFECTAT PER LA QUALITAT D’AIGUA DE BOCA.

El ple de l’ajuntament va aprovar una moció conjunta amb tots els grups municipals CIU, PSC, ERC i PP per millorar el servei d’aigua potable a Tordera Aquest últims mesos, coincidint amb l’època d’estiu, bona part de la població havia tornat a mostrar el seu descontentament amb la qualitat de l’aigua de boca que arribava a les llars, a causa d’un alt nivell de manganès. A l’espera de poder resoldre la situació, l’ajuntament va proposar la bonificació de 6.000 litres d’aigua consumida a cada abonat amb caràcter retroactiu des de l’1 de Juliol. La bonificació es farà efectiva a la factura de l’últim trimestre de l’any. Aquesta reducció quedarà sense efecte quan s’hagin realitzat les obres necessàries per a resoldre el problema de manera permanent i definitiva.

El regidor del partit popular, Xavier Martin es mostrava d’acord amb la compensació proposada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/aigua-pp.mp3|titles=aigua pp]

El regidor d’ ERC, Xavier Pla apuntava que el problema de l’aigua fa temps que dura, i que la velocitat de resposta no havia estat ràpida.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/aigua-erc.mp3|titles=aigua erc]

El regidor del PSC, Josep Romaguera creu que mentre es busca una solució provisional, la proposta és encertada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/aigua-psc.mp3|titles=aigua psc]

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia apuntava que la solució al problema de l’aigua passa per fer una nova captació de pous, en una zona propera a l’urbanització d’Agora Park, on s’ha detectat un nivell molt baix de manganès.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/aigua-ciu.mp3|titles=aigua ciu]

L’ajuntament espera que el problema pugui estar resolt de cara a l’estiu vinent o almenys que les obres de noves captacions estiguin ja en marxa.

ÚLTIMES NOTÍCIES