IniciNoticiesRegidoriesELS CARRERS DEL NUCLI ANTIC DE TORDERA PODRIEN SER DEFINITIVAMENT PEATONALS A...

ELS CARRERS DEL NUCLI ANTIC DE TORDERA PODRIEN SER DEFINITIVAMENT PEATONALS A FINALS D’AQUEST ANY. ERC LAMENTA LA GESTIÓ DE CIU EN AQUEST TEMA.

Fa uns mesos va presentar-se el projecte de peatonalització del centre vila, la qual cosa havia de significar el tancament del trànsit rodat, durant unes hores, al nucli antic de Tordera. Aquesta actuació, inclosa en el projecte de pacificació del trànsit al nucli urbà, s’ha fet d’acord amb els veïns i comerciants de la zona. L’Ajuntament ha reprès recentment les converses amb ells i durant el mes de novembre es farà una prova pilot per comprovar-ne el funcionament. Així ho explica el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera, Jordi Camó.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/peatonalitzacio-1.mp3|titles=peatonalitzacio 1]

La intenció és que el mes de desembre els carrers del nucli antic ja siguin definitivament peatonals, convertint-los així en una zona de passeig. Escoltem el regidor Jordi Camó.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/peatonalitzacio-2.mp3|titles=peatonalitzacio 2]

El projecte de peotonalització va tornar a agafar embranzida la legislatura passada, de la mà del regidor republicà, Bernat Costas. Precisament, els actuals representants d’ERC han emès un comunicat per manifestar que el període de proves tant curs serà ineficaç. ERC defensa tancar durant tota la setmana ja des de l’inici, i fer una vigilància intensiva en les setmanes inicials per solucionar totes les incidències que poguessin aparèixer. Escoltem el regidor Xavier Pla.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/erc-zona-peatonal.mp3|titles=erc zona peatonal]

Per ERC la gestió feta per CiU, té un punt d’incompetència o deixadesa.

Les pilones ja fa mesos que estan col·locades, de manera que la posada en marxa de la peatonalització del nucli urbà es preveu que sigui ràpida.

ÚLTIMES NOTÍCIES