IniciNoticiesEducacióTORDERA ACOLLIRÀ ESTUDIS DE VIVERS I JARDINERIA PER A JOVES A TRAVÉS...

TORDERA ACOLLIRÀ ESTUDIS DE VIVERS I JARDINERIA PER A JOVES A TRAVÉS DE PROGRAMES DE QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL INICIAL.

Tordera acollirà properament estudis de vivers i jardineria per a joves a través de Programes de Qualificació Professional Inicial, uns estudis de cicle inicial per a joves entre 16 i 21 anys que no hagin finalitzat l’ESO. A Tordera, el Departament d’Ensenyament ha autoritzat la Fundació Gentis a impartir la branca professional d’auxiliar de vivers i jardins. Ens ho explica la Regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera, M. Àngels Cayró.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/PQPI-1.mp3|titles=PQPI 1]

La regidora considera molt positiu que es puguin fer aquests estudis aquí a Tordera i subratlla que en cap cas són equivalents al graduat d’ESO.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/PQPI-2.mp3|titles=PQPI 2]

La durada d’aquests estudis és d’aproximadament un curs escolar (de setembre- octubre fins el juny) i inclou unes hores de teoria i unes de pràctiques. El Programa de Qualificació Professional Inicial que es fa a Tordera està relacionat amb els vivers i la jardineria. Escoltem M. Àngels Cayró.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/PQPI-3.mp3|titles=PQPI 3]

El període de matriculació estarà obert fins el proper 12 d’agost i les places són limitades a 15 alumnes, amb preferència per els joves de Tordera. Els interessats, podeu trucar als telèfons 686 793 339 i 699 004 861, o enviar un correu electrònic a l’adreça cursostordera@gentis.org. Per més informació també us podeu dirigir a la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera o trucar al telèfon 93 764 37 17.

ÚLTIMES NOTÍCIES