IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ IMPULSA UN CURS D’INICIACIÓ A L’EDICIÓ I POSTPRODUCCIÓ DE...

EL TEATRE CLAVÉ IMPULSA UN CURS D’INICIACIÓ A L’EDICIÓ I POSTPRODUCCIÓ DE VÍDEO. AVUI FINALITZA EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ.

El Teatre Clavé organitza un curs d’iniciació a l’edició i postproducció de vídeo com a taller de creació per a l’Altre Clavé. Així, el curs començarà el proper 20 de juny i es durà a terme, també, els dies 27 de juny, 4, 6 i 8 de juliol i 11, 13 i 15 de juliol sempre en el mateix horari: de 19.30h a 21h al Teatre Clavé. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro explica d’on neix aquesta iniciativa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/navarro-curs-1.mp3|titles=navarro curs 1]

Josep Navarro assegura que l’edat mínima per participar al taller és de 16 anys i les places estan limitades a un màxim de 6 persones.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/navarro-curs-2.mp3|titles=navarro curs 2]
Les inscripcions tenen un preu de 20€ i es poden fer fins avui al Teatre Clavé, de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. Per més informació us podeu adreçar a la pàgina www.teatreclave.cat

Un dels objectius del taller és obrir la participació de persones interessades en el món audiovisual al cicle d’estiu l’Altre Clavé, que té lloc els dijous de juliol a la plaça de Miquel Martí i Pol. En aquest cas, el treball pràctic dels participants al taller d’edició i postproducció de vídeo es projectarà el 21 de juliol, enmig de la resta de propostes de l’Altre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES