IniciNoticiesEntitatsLA SEGONA CALÇOTADA ORGANITZADA PER LES JERC I ESQUERRA DE TORDERA APLEGA...

LA SEGONA CALÇOTADA ORGANITZADA PER LES JERC I ESQUERRA DE TORDERA APLEGA PROP DE 60 PERSONES AL PARC DE LA SARDANA.

Les JERC i Esquerra Tordera valoren positivament la calçotada celebrada el passat dissabte. Com ja van fer l’any passat, el jovent independentista ha organitzat l’acte social en motiu de la diada de la dona treballadora (8 de març) que reclama la igualtat de drets entre homes i dones al carrer. A la feina i en tots els àmbits. El portaveu de les JERC, Marcel Montes, s’ha mostrat molt satisfet per la capacitat de convocatòria, que ha reunit una seixantena de persones.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/balanç-calçotada-1.mp3|titles=balanç calçotada 1]

Montes va aprofitar la ocasió per avançar que l’integrant de les JERC, Jordi Romaguera, ocuparà el segon lloc de la llista electoral d’esquerra pels comicis que se celebraran el maig vinent. Romaguera ha explicat què l’ha portat a ocupar aquest segon lloc.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/balanç-calçotada-2.mp3|titles=balanç calçotada 2]

Per últim, el flamant candidat d’ERC per les eleccions, Xavier Pla, ha parlat del paper del jovent a les llistes d’esquerra.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/balanç-calçotada-3.mp3|titles=balanç calçotada 3]

La calçotada on han assistit una seixantena de persones, celebrada al Parc de la Sardana, ha estat marcada per la reivindicació de la igualtat de drets entre homes i dones, en el marc de la diada de la dona treballadora, que se celebrarà el proper 8 de març.