IniciNoticiesEntitatsXAVIER MARTÍN TORNARÀ A SER EL CANDIDAT DEL PARTIT POPULAR A L’ALCALDIA...

XAVIER MARTÍN TORNARÀ A SER EL CANDIDAT DEL PARTIT POPULAR A L’ALCALDIA DE TORDERA EN LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

Xavier Martin repetirà com a cap de llista del Partit Popular de Tordera en les properes eleccions municipals del mes de maig. Aquest passat divendres es va fer la presentació del jove torderenc com a candidat dels populars a l’alcaldia municipal, en un acte celebrat a la biblioteca de Tordera. Xavier Martín té 23 anys, finalitzarà enguany la llicenciatura en Dret i és president del PP de Tordera des de l’any 2005 i de Noves Generacions del PP del Maresme des de 2008. En la presentació de divendres, Martín va fer referència a la continuïtat del projecte del partit des de les darreres eleccions municipals, la qual cosa els ha d’ajudar a obtenir representació municipal, objectiu d’aquests comicis. Escoltem-lo.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/presentacio-pp-1.mp3|titles=presentacio pp 1]

Xavier Martín també va explicar que el programa electoral se centrarà al voltant de tres eixos: les finances municipals, l’ocupació i la seguretat. A més, diu que ja han començat a contactar amb els ciutadans per saber quina és la seva visió dels diferents aspectes que afecten el poble.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/presentacio-pp-2.mp3|titles=presentacio pp 2]

A l’acte de presentació de Xavier Martín com a candidat del PP a l’alcaldia de Tordera també hi va assistir la diputada al Parlament, Eva García. En declaracions a Ràdio Tordera, destacava la feina del candidat en els darrers quatre anys i es mostrava convençuda d’uns bons resultats al municipi i a tot Catalunya.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/presentació-pp-3.mp3|titles=presentació pp 3]

A l’acte de presentació de divendres, Xavier Martín també va estar acompanyat del President Comarcal del Ppartit Popular, Diego Sánchez.