IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA DE JOVENTUT ORGANITZA AVUI UNA XERRADA INFORMATIVA SOBRE LES BEQUES...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT ORGANITZA AVUI UNA XERRADA INFORMATIVA SOBRE LES BEQUES PER L’APRENANTATGE D’ANGLÈS A L’ESTRANGER.

La Regidoria de Joventut promou novament el programa de beques per a l’aprenentatge actiu d’anglès en un institut, a Anglaterra, per a joves nascuts entre els anys 1993 i 1994. Els joves interessats en participar-hi han de tenir una nota mitjana a l’ESO de 7 o superior i estar empadronats a Tordera.

En total, la Regidoria atorgarà vuit beques de 600€, més els bitllets d’avió, trasllats i les sessions prèvies de repàs.

Per a donar més informació sobre les beques, l’estada i per aclarir tots els dubtes que els joves, pares, mares o tutors puguin tenir al respecte, la Regidoria ha organitzat avui una sessió informativa , a les 8 de la tarda, a la biblioteca de Tordera. Ens dona més detalls d’ aquesta xerrada, el regidor de joventut Marc Unió.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/beques-angles-3.mp3|titles=beques angles 3]

La documentació que cal presentar per sol·licitar la beca d’aprenentatge d’anglès a l’estranger es pot consultar i descarregar a la pàgina www.tordera.cat. La data límit de presentació de sol·licituds és el dia 18 de març a les 2 del migdia, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES