IniciNoticiesSocietatLA GENERALITAT FA LLIURAMENT DE 13 PISOS DE LLOGUER A TORDERA.

LA GENERALITAT FA LLIURAMENT DE 13 PISOS DE LLOGUER A TORDERA.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha lliurat 13 pisos amb protecció oficial de lloguer situats entre el carrer Girona i l’avinguda dels Països Catalans al sector Sant Jaume, de Tordera. En conformitat amb un conveni signat entre l’Institut Català del Sòl i l’Ajuntament de Tordera aquest pisos es destinen a persones afectades per remodelacions urbanístiques. En concret, aquest 13 pisos s’ han entregat a persones que vivien en els pisos blaus, que portaven 5 anys esperant poder disposar d’aquest pisos. Escoltem el regidor Josep Llorens.

Els pisos disposen d’una superfície útil d’entre 45 m2 i 73 m2i d’un dormitori, llevat d’un habitatge que té dues habitacions. El preu mensual del lloguer és de 243 euros a 305 euros. Les instal·lacions dels blocs inclouen una xarxa separativa d’aigües i plaques per a l’aprofitament de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària. El regidor, Josep Llorens explica que encara quedaran una vintena de pisos de protecció oficial de lloguer per poder entregar.

El pisos de protecció oficial de lloguer estan distribuïts en dos blocs que sumen 85 habitatges, la majoria dels quals ja s’havien entregat en anterioritat.

ÚLTIMES NOTÍCIES