IniciNoticiesComerçL’EMPRESA INDITEX ANUNCIA LA CREACIÓ DE 500 LLOCS DE TREBALL I UNA...

L’EMPRESA INDITEX ANUNCIA LA CREACIÓ DE 500 LLOCS DE TREBALL I UNA INVERSIÓ DE 190 MILIONS D’EUROS A TORDERA.

La companyia Inditex farà una inversió milionària a Tordera, que suposarà la creació de 500 llocs de treball els pròxims anys. Fonts de la companyia ho han confirmat poc després de la reunió que directius d’aquest gegant de la moda han mantingut aquest matí amb el president Artur Mas, el conseller d’empresa i ocupació, Francesc Xavier Mena, i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia al palau de la Generalitat. Inditex ha concretat que la inversió serà de 190 milions d’euros per ampliar la plataforma logística que l’empresa ja té a Tordera, i que els llocs de treball s’aniran creant de manera progressiva. Els terrenys objecte de la modificació comprenen bàsicament l’antiga fàbrica de Fibracolor, el centre logístic d’INDITEX i el conjunt de carrers, camins i espais verds perifèrics. L’ampliació de les instal·lacions d’INDITEX a Tordera podria suposar inicialment la creació d’aproximadament 500 llocs de treball directes immediats i d’uns 700 més a curt-mig termini termini. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha explicat que el nou centre logistic de 100.000 metres quadrats, distribuirà els productes de Massimo Dutti a tot Europa.

Aquesta ampliació d’inditex a Tordera, es farà amb rapidesa. L’alcalde explica que aquest abril-maig començaran les obres d’enderroc de Fibracolor. L’intenció de l’empresa Inditex és que l’activitat del nou centre logístic entri en funcionament per la temporada d’hivern de 2012.

Fa una setmana, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va viatjar a Galicia per concretar amb els responsables d’inditex com es faria el procés de selecció de personal. En aquest sentit, hi ha la voluntat de col·laboració amb l’ajuntament de facilitar l’incorporació dels torderencs a l’empresa.

La nova activitat que Inditex desenvoluparia  a Tordera consistiria en la construcció i explotació de l’ampliació del seu centre logístic, activitat que resulta innòcua des del punt de vista ambiental ja que tots els subministres provindran dels que ja té autoritzats i funcionant actualment a les instal·lacions existents a Tordera. L’empresa inditex és un dels principals distribuïdors de moda del món i agrupa marques com Zara, Bershka, Massimo Dutti i Oysho. L’Ajuntament de Tordera sotmetrà a votació aquest vespre en sessió plenària la modificació puntual del Pla General al sector Fibracolor amb l’objectiu d’ordenar els terrenys destinats a activitat industrial d’aquesta zona.

Escolta l’entrevista a l’alcalde sencera.