IniciNoticiesEducacióEL CASAL DE JOVES PREPARA PER LA SETMANA BLANCA ESCOLAR UN CURS...

EL CASAL DE JOVES PREPARA PER LA SETMANA BLANCA ESCOLAR UN CURS DE PREMONITOR DE LLEURE.

El Casal de Joves de Tordera organitza un curs de premonitor de lleure en activitats infantils i juvenils adreçat a joves de 16 i 17 anys. El curs tindrà lloc els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març de 9 del mati a 1 del migdia. Atès que les places al curs són limitades el Casal estudiarà la possibilitat d’ofertar un nou curs de cara a Setmana Santa si es supera el límit de places disponibles. La tècnica de joventut, Carme Lopez ens parla sobre el curs.

Per altra banda, i conjuntament amb els Serveis d’Informació Juvenil dels pobles de l’Alt Maresme, s’ha organitzat una esquiada a Masella els dies 3 i 4 de març (amb possibilitat d’anada i tornada el mateix dia 3). Per a tots els qui vulguin anar a esquiar el dia 3, el preu de la sortida serà de 45€. Aquest preu inclou el viatge, el dinar, el forfait i l’assegurança. Per a tots els qui vulguin quedar-se els dies 3 i 4, el preu serà de 84€ i inclourà el viatge, una nit d’allotjament amb pensió completa (sopar i dinar), dos dies de forfait i dos dies d’assegurança.

La sortida a la Masella també ofereix l’opció de lloguer de material d’esquí (7,20€ per dia). Les inscripcions per participar a la sortida es podran fer fins demà al Casal de Joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES