IniciNoticiesEntitatsL’ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I INSERCIÓ LABORAL OBRE EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ...

L’ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I INSERCIÓ LABORAL OBRE EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ PER ALS CURSOS DE FORMACIÓ OCUPACIONAL PER ATURATS I MAJORS DE 25 ANYS.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Inserció Laboral de l’Ajuntament de Tordera informa que s’ha obert el període de preinscripció per als cursos de formació ocupacional per a persones en situació d’atur i que siguin majors de 25 anys.
L’Àrea de Promoció Econòmica, amb el suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, organitzarà durant els mesos de setembre i octubre els cursos d’Administratiu Comptable, Auxiliar d’Ajuda a Domicili i un curs de socorrisme aquàtic.
El curs d’Administratiu Comptable està adreçat a dones majors de 25 anys i començarà al mes de setembre. El curs serà de 400 hores (100 de pràctiques a les empreses) durant les quals s’impartiran tècniques d’administració d’oficina, comunicació i arxiu, tècniques d’administració fiscal i comptable i informàtica bàsica.
El curs d’auxiliar d’ajuda a domicili serà de 300 hores, 50 de les quals seran de pràctiques en empreses i també començarà al setembre. Aquest curs també està adreçat a dones en situació d’atur majors de 25 anys i donarà classes de planificació, desenvolupament i seguiment de casos assistencials, així com tècniques de nutrició, dietètica, alimentació, higiene i seguretat personal. A més aquest curs impartirà tècniques de prevenció i assistència sociosanitària, tasques de la llar, recursos i integració social i tècniques i suport de gestió.
Finalment el curs de socorrisme aquàtic, de 145 hores, està adreçat als joves aturats de 18 a 24 anys i tindrà lloc durant el mes d’octubre. El curs impartirà classes de socorrisme i societat, actuacions de socorrisme, prevenció i socorrisme aquàtic.
L’Àrea de Promoció Econòmica treballa des del 1995 per apropar als ciutadans una formació específica i realista a l’entorn laboral amb l’objectiu de millorar la capacitat, professionalitat i l’adaptació dels usuaris del servei al mercat laboral.
Totes les persones interessades en participar en els cursos de formació ocupacional poden formalitzar la preinscripció a les oficines de l’Àrea de Promoció Econòmica i Inserció Laboral de l’Ajuntament de Tordera (Pl. Concòrdia, s/n) o informar-se trucant al telf. 93 765 04 14.

ÚLTIMES NOTÍCIES