IniciNoticiesEducacióLA FUNDACIÓ JAUME I PREMIA AMB UN GUARDÓ BALDIRI I REIXACH A...

LA FUNDACIÓ JAUME I PREMIA AMB UN GUARDÓ BALDIRI I REIXACH A LES ESCOLES SANT JOSEP I BRIANXA DE TORDERA.

La fundació Jaume I, va atorgar la setmana passada el premi Baldiri Reixach a les escoles Sant Josep i Brianxa. Per la seva banda els estudiants de 1r d’ESO de l’escola Sant Josep han obtingut un dels guardons, per un treball sobre Gaudí. Els alumnes Dani López, Alba Manresa, Lídia Romaguera i Alícia Vilageliu van elaborar un treball sobre la figura i obra d’Antoni Gaudí, basat en la publicació del Departament d’Ensenyament, “Gaudir Gaudí”.
El director de l’escola, Àngel Vallicrosa, ens explica el contingut i el motiu del treball.

El premi del treball ha suposat un guany de 600 Euros per a la compra de llibres en català, però Vallicrosa agraeix, sobretot, el reconeixement del treball.
El Col·legi Brianxa també ha obtingut enguany el premi Baldiri Reixach: amb el treball “de setembre a juny: història del nostre hort”. El treball el van realitzar els actuals alumnes de cinquè de primària durant el curs 2001/2002 i ha estat coordinat pels professors Josep Puigvehí i Maribel Marin. Aquesta professora, ens explica el contingut del treball.

Aquesta és la quarta vegada que l’escola Brianxa rep el premi Baldiri Reixach. El proper 15 de juny els representants de l’escola Sant Josep i Brianxa assistiran a l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc al Casal de l’Espluga de Francolí.

ÚLTIMES NOTÍCIES